Anta ;* N-14
Pranešimų skaičius : 2175 Age : 28 Miestas : Alytus Mėgstamiausias personažas: : Beveik visi Personažas: : Antonella Registration date : 2008-07-08
| Temos pavadinimas: ~Dienoraštis~ Antr. 08 19, 2008 9:20 pm | |
| Date:2008.Rugpjūčio 19d. _________________________________ Nekenčiu Barbie net labai nekenčiu Barbie ,šiandien ji įsiveržė į mano namus paklausti kada repeticija juk galima paskambinti męs smarkiai ją pamokėm su Guadalupe žinoma Gualupei teko mažiau bet visvien nukentėjo abi išėjo kaip Šlapios vištos ir kaip nupešti visčiukai ,tai pat buvome su Lučiana ir Keite apsipirkti nusipirkau fainą ružavą sijoną tik už 10pesų nerealiai gražus .. | |
|
Anta ;* N-14
Pranešimų skaičius : 2175 Age : 28 Miestas : Alytus Mėgstamiausias personažas: : Beveik visi Personažas: : Antonella Registration date : 2008-07-08
| Temos pavadinimas: Re: ~Dienoraštis~ Sk. 11 23, 2008 8:31 pm | |
| Lapkricio 23d.
Nesenai mane paleido is ligonines pagaliau galesiu sutvarkyti visus reikalus Brunas kaip tikras princas mane parnese ant ranku namo negaliu kaip as ji myliu ~uzsisvajoja~ Laiko sirdute Laiko sirdute drugeli :Kiss: :smillle: :smillle: ~padedu su lupdaziu bucky~ :Kiss:(Brunui)
Ta Barbie reikia smarkei pamokyti senai maciau Caterina reiks susitikti ir dar su Luciana :lips: | |
|